Frokost

Ved bordreservationer over 6 personer beder vi om, at menuen bestilles på forhånd. Samme menu serveres til hele bordet. Venligst oplys ved bestilling, om der er allergier eller andet, vi skal tage højde for.

                    

28. november – 29. december 2024

Forretter

Gastro Unika Caviar tasting
1.500 kr.

Kammusling, Caviar Søllerød Selected, artiskok, champagne
475 kr.

Trøffel, lion’s mane, pecannødder, hengemte svampe
395 kr.

Hovedretter

Hummer, spinat, kartoffel, morkel, sart røg
Dagspris

Helleflynder, trøffel, grillet porre, vallesauce
645 kr.

Okse, Gold caviar, rødbede, tasmanske peberbær
695 kr.

Desserter

Oscietra caviar, æble, ingefær, Karl Johan
395 kr.

Kamille, hø-mælk, sort te, citron, honning
325 kr.

Felchlin-chokolade i forarbejdning med solbær, fløde og vanilje
365 kr.

28. november – 29. december 2024

Caviar Søllerød Selected, karamelliseret fløde, Parmesan

Oscietra-Baerii caviar, søtunge, champagne, estragon
*

Helleflynder, yuzu, lys soja, kombu, hvide ribs

Jomfruhummer, grannåle-nage, kinakål, sprød gris

Hummer, kartoffel, morkel, sherry

Trøffel, lion’s mane, pecannødder, hengemte svampe

Canette, rødbede, shiso, aromatisk peber

Oscietra caviar, æble, ingefær, Karl Johan

Kroens signaturmenu:
2.200 kr.
*

Vinmenu:
Prestige 8 glas: 3.000 kr.
Signatur 8 glas: 1.950 kr.
***

Kroens signaturmenu,
hvor de to første caviar retter ikke indgår:
1.550 kr.
*

Vinmenu:
Prestige 6 glas: 2.500 kr.
Signatur 6 glas: 1.550 kr.
***

Menuen serveres til hele bordet.

28. november – 29. december 2024

Kromenu
Menuen sammensættes af køkkenchefen på dagen

Kromenu 2 retter til frokost
555 kr.

Kromenu 3 retter til frokost
655 kr.
*

Vinmenu til Kromenu 2 retter
2 glas: 450 kr.

Vinmenu til Kromenu 3 retter
3 glas: 550 kr.
*

Søndagsfrokost:

Der serveres ikke søndagsfrokost på adventssøndagene i december
1/12, 8/12, 15/12 og 22/12.
*

Søndag den 29. december 2024

serveres udelukkende vores søndagsfrokost i restauranten: 

Søndagsfrokost
Et glas bobler
3-retters frokostmenu – forret, hovedret og dessert
Tilhørende vinmenu
Kaffe & sødt

1.075 kr. pr. person
***

Menuen sammensættes på dagen af
køkkenchef Brian Mark Hansen
baseret på sæsonens råvarer.

Hvis der er særlige vinønsker,
fremsender vi gerne et specielt forslag fra vores vinkælder,
der rummer ca. 2000 forskellige vine.

Klik her for at se vores fulde vinkort.

***

Proppenge: 
Ved ønske om at medbringe egen vin i restauranten,
afregnes proppenge pr. flaske (maks. 2 fl. af 75 cl. pr. reservation)
1. flaske – 800 kr.
2. flaske – 1.200 kr.

***

Udover vores legendariske vinkort samt vores tilpassede vinmenuer,
tilbyder vi naturligvis også ikke alkoholiske drikkevarer.
*

Gastrosafter fra Rebæl
Vi tilbyder saftmenuer til signaturmenuen
som alkoholfrit alternativ til vinmenuer.
Det er naturligvis også muligt at bestille enkelte glas af
75 kr. pr. glas.
*

Vi kan servere følgende smagsvarianter fra Rebæl:
Hyldeblomst, mynte, citron
Æble, kamille, citrontimian, lys eg
Citron, ingefær, honning
Fersken, hvid te, citronverbena
Stikkelsbær, hyldeblomst, grøn te, citronverbena
Æble, kamille, kardemomme
Hindbær, rabarber, vanilje, skovmærke
Kirsebær, blommer, røget eg
Rabarber, vanilje, roser
*

Herudover har vi altid mineralvand med og uden brus
samt diverse sodavand.

Mineralvand pr. flaske (0,75 l.) – 80 kr.
Alm. sodavand – 45 kr.
Kaffe og sødt – 95 kr.
*