Frokost 24. april – 8. juni 2025

                    

24. april – 8. juni 2025

Forretter

Kammusling, Caviar Søllerød Selected, artiskok, champagne
495 kr.

Pighvar, hvide asparges, asparges-velouté, mandler
475 kr.

Morkel, Comté, unghane, vin jaune, kartoffel, sort peber
395 kr.

Kroens Gastro Unika Caviar tasting
1.500 kr.

Hovedretter

Hummerhale, røget hummersauce, spinat, basilikum, asparges
Dagspris

Helleflynder, hengemte trøfler, grønne asparges, aromatiq anno 2024
595 kr.

Kalv, ærter, nye løg, aromatisk peber, citron, vallesauce
545 kr.

Desserter

Rabarber, hengemte ribs, roser, hibiscus, rødvin
295 kr.

Oscietra caviar, æble, ingefær, Karljohan-karamel
395 kr.

Citron, kærnemælk, ingefær, Tahitivanilje, Valrhona Ivoire 35%
275 kr.

20. februar – 12. april 2025

Oscietra-caviar, karamelliseret fløde, hasselnødder fra Piemonte, Parmesan

Baerii-Oscietra caviar, Gillardeau-østers, champagne
*

Helleflynder, yuzu, lys soja, kombu, spæde salater

Hummerhale, grønne asparges, røget hummersauce

Pighvar, hvide asparges, asparges-velouté, mandler

Morkel, Comté, unghane, vin jaune, kartoffel, sort peber

Lam, aromatiske urter, snebævresvamp, aubergine, lammesky

Citron, kærnemælk, ingefær, Tahitivanilje, Valrhona Ivoire 35%

Kroens signaturmenu:
2.200 kr.
*

Vinmenu:
Prestige 8 glas: 3.000 kr.
Signatur 8 glas: 1.950 kr.
***

Kroens signaturmenu,
hvor de to første caviar retter ikke indgår:
1.550 kr.
*

Vinmenu:
Prestige 6 glas: 2.500 kr.
Signatur 6 glas: 1.550 kr.
***

Menuen serveres til hele bordet.

24. april – 8. juni 2025

Kromenu
Menuen sammensættes af køkkenchefen på dagen

Kromenu 2 retter til frokost
595 kr.

Kromenu 3 retter til frokost
695 kr.
*

Vinmenu til Kromenu 2 retter
2 glas: 450 kr.

Vinmenu til Kromenu 3 retter
3 glas: 550 kr.
*

Om søndagen serveres udelukkende vores
søndagsfrokost i restauranten.

Vælg mellem 3 eller 4 retter
*

Søndagsfrokost – 3 retter: 
Et glas bobler
3-retters frokostmenu
Tilhørende vinmenu
Filtreret vand
Kaffe og sødt

1.175 kr. pr. person
***

Søndagsfrokost – 4 retter: 
Et glas bobler
4-retters frokostmenu
Tilhørende vinmenu
Filtreret vand
Kaffe og sødt

1.475 kr. pr. person
***

Menuen sammensættes på dagen af
køkkenchef Brian Mark Hansen
baseret på sæsonens råvarer.

Om søndagen er det ikke muligt at bestille
Kroens signaturmenu eller à la carte.

Hvis der er særlige vinønsker,
fremsender vi gerne et specielt forslag fra vores vinkælder,
der rummer ca. 2000 forskellige vine.

Klik her for at se vores fulde vinkort.

***

Proppenge: 
Ved ønske om at medbringe egen vin i restauranten,
afregnes proppenge pr. flaske (maks. 2 fl. af 75 cl. pr. reservation)
1. flaske – 800 kr.
2. flaske – 1.200 kr.

***

Udover vores legendariske vinkort samt vores tilpassede vinmenuer,
tilbyder vi naturligvis også ikke alkoholiske drikkevarer.
*

Gastrosafter fra Rebæl
Vi tilbyder saftmenuer til signaturmenuen
som alkoholfrit alternativ til vinmenuer.
Det er naturligvis også muligt at bestille enkelte glas af
75 kr. pr. glas.
*

Vi kan servere følgende smagsvarianter fra Rebæl:
Hyldeblomst, mynte, citron
Æble, kamille, citrontimian, lys eg
Citron, ingefær, honning
Fersken, hvid te, citronverbena
Stikkelsbær, hyldeblomst, grøn te, citronverbena
Æble, kamille, kardemomme
Hindbær, rabarber, vanilje, skovmærke
Kirsebær, blommer, røget eg
Rabarber, vanilje, roser
*

Herudover har vi altid filtreret vand med og uden brus
samt diverse sodavand.

Filtreret vand med og uden brus pr. person – 50 kr.
Alm. sodavand – 45 kr.
Kaffe og sødt – 95 kr.
*