Aften 3. januar – 8. februar 2025
3. januar – 8. februar 2025
Forretter
Blæksprutte, trøffel, miso, løgbouillon, borettane-løg
295 kr.
Kammusling, Caviar Søllerød Selected, artiskok, champagne
495 kr.
Trøffel, lion’s mane, pecannødder, hengemte svampe
475 kr.
Gastro Unika Caviar tasting
1.500 kr.
Hovedretter
Hummer, kanin, farseret morkel, gnocchi, sart røg
Dagspris
Helleflynder, tuber melanosporum, grillet porre, kartoffel
595 kr.
Okse, Caviar Søllerød Selected, rødbede, tasmanske peberbær
695 kr.
Desserter
Oscietra caviar, æble, ingefær, Karl Johan karamel
395 kr.
Pistacie, matcha, timian, Valrhona Ivoire 35%
325 kr.
Valrhona-chokolade i forarbejdning med solbær, fløde og vanilje
365 kr.
3. januar – 8. februar 2025
Caviar en surprise – Oscietra-caviar, knivmusling, selleri
Baerii-Oscietra caviar, Gillardeau-østers, persille, kartoffel
*
Helleflynder, yuzu, lys soja, kombu, hvide ribs
Hummer, grannåle-nage, kinakål, sprød gris
Trøffel, blæksprutte, miso, løgbouillon, borettane-løg
Lion’s mane, trøffel, pecannødder, hengemte svampe
Due, det bedste fra anden, shiitake-farseret morkel, shiso
Pistacie, matcha, timian, Valrhona Ivoire 35%
Kroens signaturmenu:
2.200 kr.
*
Vinmenu:
Prestige 8 glas: 3.000 kr.
Signatur 8 glas: 1.950 kr.
***
Kroens signaturmenu,
hvor de to første caviar retter ikke indgår:
1.550 kr.
*
Vinmenu:
Prestige 6 glas: 2.500 kr.
Signatur 6 glas: 1.550 kr.
***
Menuen serveres til hele bordet.
På udvalgte datoer åbner køkkenet op for godteposen med nogle af deres aktuelle favoritter sammensat til en menu bestående af 4 retter baseret på sæsonens bedste råvarer.
4-retters menu:
Pris pr. person: 1.250 kr.
*
Kroens sommelierer sammensætter en vinmenu
med et glas til hver ret, hvis dette ønskes,
så det blot er at læne sig tilbage og nyde aftenen.
Pris pr. person: 1.995 kr. inkl.
snacks, menu, vinmenu, filtreret vand, kaffe og sødt.
*
ONLINE RESERVATION
UNDER “KROENS SÆRARRANGEMENTER”
Vi åbner op for booking til Kroens livretter fra uge til uge.
HVER FREDAG KL. 11.00
frigives datoer til den kommende uge,
så hold øje med onlinebookingen.
Hvis der er særlige vinønsker,
fremsender vi gerne et specielt forslag fra vores vinkælder,
der rummer ca. 2000 forskellige vine.
Klik her for at se vores fulde vinkort.
***
Proppenge:
Ved ønske om at medbringe egen vin i restauranten,
afregnes proppenge pr. flaske (maks. 2 fl. af 75 cl. pr. reservation)
1. flaske – 800 kr.
2. flaske – 1.200 kr.
***
Udover vores legendariske vinkort samt vores tilpassede vinmenuer,
tilbyder vi naturligvis også ikke alkoholiske drikkevarer.
*
Gastrosafter fra Rebæl
Vi tilbyder saftmenuer til signaturmenuen
som alkoholfrit alternativ til vinmenuer.
Det er naturligvis også muligt at bestille enkelte glas af
75 kr. pr. glas.
*
Vi kan servere følgende smagsvarianter fra Rebæl:
Hyldeblomst, mynte, citron
Æble, kamille, citrontimian, lys eg
Citron, ingefær, honning
Fersken, hvid te, citronverbena
Stikkelsbær, hyldeblomst, grøn te, citronverbena
Æble, kamille, kardemomme
Hindbær, rabarber, vanilje, skovmærke
Kirsebær, blommer, røget eg
Rabarber, vanilje, roser
*
Herudover har vi altid filtreret vand med og uden brus
samt diverse sodavand.
Filtreret vand med og uden brus pr. person – 50 kr.
Alm. sodavand – 45 kr.
Kaffe og sødt – 95 kr.
*