Aften 23. april – 7. juni 2025

                    

23. april – 7. juni 2025

Forretter

Kammusling, Caviar Søllerød Selected, artiskok, champagne
495 kr.

Pighvar, hvide asparges, asparges-velouté, mandler
475 kr.

Morkel, Comté, unghane, vin jaune, kartoffel, sort peber
395 kr.

Kroens Gastro Unika Caviar tasting
1.500 kr.

Hovedretter

Hummerhale, røget hummersauce, spinat, basilikum, asparges
Dagspris

Helleflynder, hengemte trøfler, grønne asparges, aromatiq anno 2024
595 kr.

Kalv, ærter, nye løg, aromatisk peber, citron, vallesauce
545 kr.

Desserter

Rabarber, hengemte ribs, roser, hibiscus, rødvin
295 kr.

Oscietra caviar, æble, ingefær, Karljohan-karamel
395 kr.

Citron, kærnemælk, ingefær, Tahitivanilje, Valrhona Ivoire 35%
275 kr.

23. april – 7. juni 2025

Oscietra-caviar, karamelliseret fløde, hasselnødder fra Piemonte, Parmesan

Baerii-Oscietra caviar, Gillardeau-østers, champagne
*

Helleflynder, yuzu, lys soja, kombu, spæde salater

Hummerhale, grønne asparges, røget hummersauce

Pighvar, hvide asparges, asparges-velouté, mandler

Morkel, Comté, unghane, vin jaune, kartoffel, sort peber

Lam, aromatiske urter, snebævresvamp, aubergine, lammesky

Citron, kærnemælk, ingefær, Tahitivanilje, Valrhona Ivoire 35%

Kroens signaturmenu:
2.200 kr.
*

Vinmenu:
Prestige 8 glas: 3.000 kr.
Signatur 8 glas: 1.950 kr.
***

Kroens signaturmenu,
hvor de to første caviar retter ikke indgår:
1.550 kr.
*

Vinmenu:
Prestige 6 glas: 2.500 kr.
Signatur 6 glas: 1.550 kr.
***

Menuen serveres til hele bordet.

KROMENUEN AFTEN
SKAL FORUBESTILLES

På udvalgte aftener tilbydes
KROMENU i en aftenversion med 3 retter i restauranten.
Menuen sammensættes af køkkenchefen på dagen.

3-RETTERS KROMENU TIL AFTEN UDEN VIN
895 kr. pr. person inkl.:
Snacks, 3-retters kromenu og filtreret vand.
Menuen sammensættes af køkkenchefen på dagen.

3-RETTERS KROMENU TIL AFTEN
1.395 kr. pr. person inkl.:
Et glas bobler, snacks, 3-retters kromenu, tilpasset vinmenu,
filtreret vand, kaffe og sødt.
Menuen sammensættes af køkkenchefen på dagen.

Kroens sommelierer sammensætter
en vinmenu med et glas til hver ret, hvis dette ønskes
– så er det blot at læne sig tilbage og nyde aftenen.
*

ONLINE RESERVATION
UNDER “KROENS SÆRARRANGEMENTER”

Vi åbner op for booking fra uge til uge.
Hver onsdag kl. 11.00
frigives datoer til den kommende uge,
så hold øje med onlinebookingen.

Endvidere anbefaler vi,
at I skriver jer på ventelisten, hvis I ikke finder en ledig tid,
så kontakter vi jer, hvis der bliver plads.
*

ONLINE RESERVATION
UNDER “KROENS SÆRARRANGEMENTER”

Hvis der er særlige vinønsker,
fremsender vi gerne et specielt forslag fra vores vinkælder,
der rummer ca. 2000 forskellige vine.

Klik her for at se vores fulde vinkort.

***

Proppenge: 
Ved ønske om at medbringe egen vin i restauranten,
afregnes proppenge pr. flaske (maks. 2 fl. af 75 cl. pr. reservation)
1. flaske – 800 kr.
2. flaske – 1.200 kr.

***

Udover vores legendariske vinkort samt vores tilpassede vinmenuer,
tilbyder vi naturligvis også ikke alkoholiske drikkevarer.
*

Gastrosafter fra Rebæl
Vi tilbyder saftmenuer til signaturmenuen
som alkoholfrit alternativ til vinmenuer.
Det er naturligvis også muligt at bestille enkelte glas af
75 kr. pr. glas.
*

Vi kan servere følgende smagsvarianter fra Rebæl:
Hyldeblomst, mynte, citron
Æble, kamille, citrontimian, lys eg
Citron, ingefær, honning
Fersken, hvid te, citronverbena
Stikkelsbær, hyldeblomst, grøn te, citronverbena
Æble, kamille, kardemomme
Hindbær, rabarber, vanilje, skovmærke
Kirsebær, blommer, røget eg
Rabarber, vanilje, roser
*

Herudover har vi altid filtreret vand med og uden brus
samt diverse sodavand.

Filtreret vand med og uden brus pr. person – 50 kr.
Alm. sodavand – 45 kr.
Kaffe og sødt – 95 kr.
*