Frokost
Ved bordreservationer over 6 personer beder vi om, at menuen bestilles på forhånd. Samme menu serveres til hele bordet. Venligst oplys ved bestilling, om der er allergier eller andet, vi skal tage højde for.
28. november – 29. december 2024
Forretter
Gastro Unika Caviar tasting
1.500 kr.
Kammusling, Caviar Søllerød Selected, artiskok, champagne
475 kr.
Trøffel, lion’s mane, pecannødder, hengemte svampe
395 kr.
Hovedretter
Hummer, spinat, kartoffel, morkel, sart røg
Dagspris
Helleflynder, trøffel, grillet porre, vallesauce
645 kr.
Okse, Gold caviar, rødbede, tasmanske peberbær
695 kr.
Desserter
Oscietra caviar, æble, ingefær, Karl Johan
395 kr.
Kamille, hø-mælk, sort te, citron, honning
325 kr.
Felchlin-chokolade i forarbejdning med solbær, fløde og vanilje
365 kr.
28. november – 29. december 2024
Caviar Søllerød Selected, karamelliseret fløde, Parmesan
Oscietra-Baerii caviar, søtunge, champagne, estragon
*
Helleflynder, yuzu, lys soja, kombu, hvide ribs
Jomfruhummer, grannåle-nage, kinakål, sprød gris
Hummer, kartoffel, morkel, sherry
Trøffel, lion’s mane, pecannødder, hengemte svampe
Canette, rødbede, shiso, aromatisk peber
Oscietra caviar, æble, ingefær, Karl Johan
Kroens signaturmenu:
2.200 kr.
*
Vinmenu:
Prestige 8 glas: 3.000 kr.
Signatur 8 glas: 1.950 kr.
***
Kroens signaturmenu,
hvor de to første caviar retter ikke indgår:
1.550 kr.
*
Vinmenu:
Prestige 6 glas: 2.500 kr.
Signatur 6 glas: 1.550 kr.
***
Menuen serveres til hele bordet.
28. november – 29. december 2024
Kromenu
Menuen sammensættes af køkkenchefen på dagen
Kromenu 2 retter til frokost
555 kr.
Kromenu 3 retter til frokost
655 kr.
*
Vinmenu til Kromenu 2 retter
2 glas: 450 kr.
Vinmenu til Kromenu 3 retter
3 glas: 550 kr.
*
Søndagsfrokost:
Der serveres ikke søndagsfrokost på adventssøndagene i december
1/12, 8/12, 15/12 og 22/12.
*
Søndag den 29. december 2024
serveres udelukkende vores søndagsfrokost i restauranten:
Søndagsfrokost
Et glas bobler
3-retters frokostmenu – forret, hovedret og dessert
Tilhørende vinmenu
Kaffe & sødt
1.075 kr. pr. person
***
Menuen sammensættes på dagen af
køkkenchef Brian Mark Hansen
baseret på sæsonens råvarer.
Hvis der er særlige vinønsker,
fremsender vi gerne et specielt forslag fra vores vinkælder,
der rummer ca. 2000 forskellige vine.
Klik her for at se vores fulde vinkort.
***
Proppenge:
Ved ønske om at medbringe egen vin i restauranten,
afregnes proppenge pr. flaske (maks. 2 fl. af 75 cl. pr. reservation)
1. flaske – 800 kr.
2. flaske – 1.200 kr.
***
Udover vores legendariske vinkort samt vores tilpassede vinmenuer,
tilbyder vi naturligvis også ikke alkoholiske drikkevarer.
*
Gastrosafter fra Rebæl
Vi tilbyder saftmenuer til signaturmenuen
som alkoholfrit alternativ til vinmenuer.
Det er naturligvis også muligt at bestille enkelte glas af
75 kr. pr. glas.
*
Vi kan servere følgende smagsvarianter fra Rebæl:
Hyldeblomst, mynte, citron
Æble, kamille, citrontimian, lys eg
Citron, ingefær, honning
Fersken, hvid te, citronverbena
Stikkelsbær, hyldeblomst, grøn te, citronverbena
Æble, kamille, kardemomme
Hindbær, rabarber, vanilje, skovmærke
Kirsebær, blommer, røget eg
Rabarber, vanilje, roser
*
Herudover har vi altid mineralvand med og uden brus
samt diverse sodavand.
Mineralvand pr. flaske (0,75 l.) – 80 kr.
Alm. sodavand – 45 kr.
Kaffe og sødt – 95 kr.
*