Frokost
Ved bordreservationer over 6 personer beder vi om, at menuen bestilles på forhånd. Samme menu serveres til hele bordet. Venligst oplys ved bestilling, om der er allergier eller andet, vi skal tage højde for.
17. oktober – 24. november 2024
Forretter
Gastro Unika Caviar tasting
1.500 kr.
Kammusling, Oscietra caviar, artiskok, champagne, spæde urter
475 kr.
Blæksprutte, årstidens trøffel, hasselnødder, selleri
395 kr.
Hovedretter
Hummer, spinat, røget hummersauce, sprød gris
Dagspris
Helleflynder, skovens svampe, aromatiq anno 2022
645 kr.
Okse, Caviar Søllerød Selected, rødvin, tasmanske peberbær
695 kr.
Desserter
Æble, ingefær, caviar, Holte-honning, Karl Johan
395 kr.
Kirsebær, rom, lang peber, oliven vaniljeis
365 kr.
Mælke-is, abrikoskerner, blåbær, grønne jordbær
325 kr.
17. oktober – 24. november 2024
Caviar Søllerød Selected, karamelliseret fløde, Parmesan
Oscietra-Baerii caviar, torsk, champagne, estragon
*
Helleflynder, yuzu, lys soja, kombu, brunet smør
Blæksprutte, grannåle-nage, hasselnødder, selleri
Trøffel, kartoffel, Comté, vin Jaune, hengemte svampe
Hummer, porre, aromatisk bouillon, persille
Hårvildt, morkler, rødbede, solbær
Mælke-is, abrikoskerner, blåbær, grønne jordbær
Kroens signaturmenu:
2.200 kr.
*
Vinmenu:
Prestige 8 glas: 3.000 kr.
Signatur 8 glas: 1.950 kr.
***
Kroens signaturmenu,
hvor de to første caviar retter ikke indgår:
1.550 kr.
*
Vinmenu:
Prestige 6 glas: 2.500 kr.
Signatur 6 glas: 1.550 kr.
***
Menuen serveres til hele bordet.
17. oktober – 24. november 2024
Kromenu
Menuen sammensættes af køkkenchefen på dagen
Kromenu 2 retter til frokost
555 kr.
Kromenu 3 retter til frokost
655 kr.
*
Vinmenu til Kromenu 2 retter
2 glas: 450 kr.
Vinmenu til Kromenu 3 retter
3 glas: 550 kr.
*
17. oktober – 24. november 2024
Om søndagen er det familiedag på Søllerød Kro
Her serveres udelukkende vores søndagsfrokost i restauranten:
Søndagsfrokost
Et glas bobler
3-retters frokostmenu – forret, hovedret og dessert
Tilhørende vinmenu
Kaffe & sødt
1.075 kr. pr. person
***
Menuen sammensættes på dagen af
køkkenchef Brian Mark Hansen
baseret på sæsonens råvarer.
Hvis der er særlige vinønsker,
fremsender vi gerne et specielt forslag fra vores vinkælder,
der rummer ca. 2000 forskellige vine.
Klik her for at se vores fulde vinkort.
***
Proppenge:
Ved ønske om at medbringe egen vin i restauranten,
afregnes proppenge pr. flaske (maks. 2 fl. af 75 cl. pr. reservation)
1. flaske – 800 kr.
2. flaske – 1.200 kr.
***
Udover vores legendariske vinkort samt vores tilpassede vinmenuer,
tilbyder vi naturligvis også ikke alkoholiske drikkevarer.
*
Gastrosafter fra Rebæl
Vi tilbyder saftmenuer til signaturmenuen
som alkoholfrit alternativ til vinmenuer.
Det er naturligvis også muligt at bestille enkelte glas af
75 kr. pr. glas.
*
Vi kan servere følgende smagsvarianter fra Rebæl:
Hyldeblomst, mynte, citron
Æble, kamille, citrontimian, lys eg
Citron, ingefær, honning
Fersken, hvid te, citronverbena
Stikkelsbær, hyldeblomst, grøn te, citronverbena
Æble, kamille, kardemomme
Hindbær, rabarber, vanilje, skovmærke
Kirsebær, blommer, røget eg
Rabarber, vanilje, roser
*
Herudover har vi altid mineralvand med og uden brus
samt diverse sodavand.
Mineralvand pr. flaske (0,75 l.) – 80 kr.
Alm. sodavand – 45 kr.
Kaffe og sødt – 95 kr.
*