Frokost 20. februar – 12. april 2025

                    

20. februar – 12. april 2025

Forretter

Kammusling, Caviar Søllerød Selected, artiskok, champagne
495 kr.

Pighvar, syltede trøfler, miso, løgbouillon
525 kr.

Trøffel, lion’s mane, pecannødder, hengemte svampe
475 kr.

Kroens Gastro Unika Caviar tasting
1.500 kr.

Hovedretter

Hummer, spæd spinat, basilikum, grillet tomat, sart røg
Dagspris

Helleflynder, tuber melanosporum, selleri, porre, vallesauce
595 kr.

Okse, Caviar Søllerød Selected, rødbede, tasmanske peberbær
695 kr.

Desserter

Oscietra caviar, æble, ingefær, Karl Johan karamel
395 kr.

Pistacie, matcha, timian, Valrhona Ivoire 35%
325 kr.

Valrhona-chokolade i forarbejdning med solbær og vanilje
365 kr.

20. februar – 12. april 2025

Caviar en surprise – Oscietra-caviar, knivmusling, selleri

Baerii-Oscietra caviar, Gillardeau-østers, champagne
*

Helleflynder, yuzu, lys soja, kombu, hvide ribs

Hummer, grannåle-nage, kinakål, sprød gris

Lion’s mane, trøffel, pecannødder, hengemte svampe

Pighvar, syltede trøfler, miso, løgbouillon

Due, det bedste fra anden, shiitake-farseret morkel, shiso

Pistacie, matcha, timian, Valrhona Ivoire 35%

Kroens signaturmenu:
2.200 kr.
*

Vinmenu:
Prestige 8 glas: 3.000 kr.
Signatur 8 glas: 1.950 kr.
***

Kroens signaturmenu,
hvor de to første caviar retter ikke indgår:
1.550 kr.
*

Vinmenu:
Prestige 6 glas: 2.500 kr.
Signatur 6 glas: 1.550 kr.
***

Menuen serveres til hele bordet.

20. februar – 12. april 2025

Kromenu
Menuen sammensættes af køkkenchefen på dagen

Kromenu 2 retter til frokost
555 kr.

Kromenu 3 retter til frokost
655 kr.
*

Vinmenu til Kromenu 2 retter
2 glas: 450 kr.

Vinmenu til Kromenu 3 retter
3 glas: 550 kr.
*

Om søndagen serveres udelukkende vores søndagsfrokost i restauranten: 

Søndagsfrokost
Et glas bobler
3-retters frokostmenu – forret, hovedret og dessert
Tilhørende vinmenu
Kaffe & sødt

1.075 kr. pr. person
***

Menuen sammensættes på dagen af
køkkenchef Brian Mark Hansen
baseret på sæsonens råvarer.

Hvis der er særlige vinønsker,
fremsender vi gerne et specielt forslag fra vores vinkælder,
der rummer ca. 2000 forskellige vine.

Klik her for at se vores fulde vinkort.

***

Proppenge: 
Ved ønske om at medbringe egen vin i restauranten,
afregnes proppenge pr. flaske (maks. 2 fl. af 75 cl. pr. reservation)
1. flaske – 800 kr.
2. flaske – 1.200 kr.

***

Udover vores legendariske vinkort samt vores tilpassede vinmenuer,
tilbyder vi naturligvis også ikke alkoholiske drikkevarer.
*

Gastrosafter fra Rebæl
Vi tilbyder saftmenuer til signaturmenuen
som alkoholfrit alternativ til vinmenuer.
Det er naturligvis også muligt at bestille enkelte glas af
75 kr. pr. glas.
*

Vi kan servere følgende smagsvarianter fra Rebæl:
Hyldeblomst, mynte, citron
Æble, kamille, citrontimian, lys eg
Citron, ingefær, honning
Fersken, hvid te, citronverbena
Stikkelsbær, hyldeblomst, grøn te, citronverbena
Æble, kamille, kardemomme
Hindbær, rabarber, vanilje, skovmærke
Kirsebær, blommer, røget eg
Rabarber, vanilje, roser
*

Herudover har vi altid filtreret vand med og uden brus
samt diverse sodavand.

Filtreret vand med og uden brus pr. person – 50 kr.
Alm. sodavand – 45 kr.
Kaffe og sødt – 95 kr.
*