Frokost

Ved bordreservationer over 6 personer beder vi om, at menuen bestilles på forhånd. Samme menu serveres til hele bordet. Venligst oplys ved bestilling, om der er allergier eller andet, vi skal tage højde for.

                    

4. januar – 8. februar 2025

Forretter

Blæksprutte, trøffel, miso, løgbouillon, borettane-løg
295 kr.

Kammusling, Caviar Søllerød Selected, artiskok, champagne
495 kr.

Trøffel, lion’s mane, pecannødder, hengemte svampe
475 kr.

Gastro Unika Caviar tasting
1.500 kr.

Hovedretter

Hummer, kanin, farseret morkel, gnocchi, sart røg
Dagspris

Helleflynder, tuber melanosporum, grillet porre, kartoffel
595 kr.

Okse, Caviar Søllerød Selected, rødbede, tasmanske peberbær
695 kr.

Desserter

Oscietra caviar, æble, ingefær, Karl Johan karamel
395 kr.

Pistacie, matcha, timian, Valrhona Ivoire 35%
325 kr.

Valrhona-chokolade i forarbejdning med solbær, fløde og vanilje
365 kr.

4. januar – 8. februar 2025

Caviar en surprise – Oscietra-caviar, knivmusling, selleri

Baerii-Oscietra caviar, Gillardeau-østers, persille, kartoffel
*

Helleflynder, yuzu, lys soja, kombu, hvide ribs

Hummer, grannåle-nage, kinakål, sprød gris

Trøffel, blæksprutte, miso, løgbouillon, borettane-løg

Lion’s mane, trøffel, pecannødder, hengemte svampe

Due, det bedste fra anden, shiitake-farseret morkel, shiso

Pistacie, matcha, timian, Valrhona Ivoire 35%

Kroens signaturmenu:
2.200 kr.
*

Vinmenu:
Prestige 8 glas: 3.000 kr.
Signatur 8 glas: 1.950 kr.
***

Kroens signaturmenu,
hvor de to første caviar retter ikke indgår:
1.550 kr.
*

Vinmenu:
Prestige 6 glas: 2.500 kr.
Signatur 6 glas: 1.550 kr.
***

Menuen serveres til hele bordet.

4. januar – 8. februar 2025

Kromenu
Menuen sammensættes af køkkenchefen på dagen

Kromenu 2 retter til frokost
555 kr.

Kromenu 3 retter til frokost
655 kr.
*

Vinmenu til Kromenu 2 retter
2 glas: 450 kr.

Vinmenu til Kromenu 3 retter
3 glas: 550 kr.
*

4. januar – 8. februar 2025

serveres udelukkende vores søndagsfrokost i restauranten: 

Søndagsfrokost
Et glas bobler
3-retters frokostmenu – forret, hovedret og dessert
Tilhørende vinmenu
Kaffe & sødt

1.075 kr. pr. person
***

Menuen sammensættes på dagen af
køkkenchef Brian Mark Hansen
baseret på sæsonens råvarer.

Hvis der er særlige vinønsker,
fremsender vi gerne et specielt forslag fra vores vinkælder,
der rummer ca. 2000 forskellige vine.

Klik her for at se vores fulde vinkort.

***

Proppenge: 
Ved ønske om at medbringe egen vin i restauranten,
afregnes proppenge pr. flaske (maks. 2 fl. af 75 cl. pr. reservation)
1. flaske – 800 kr.
2. flaske – 1.200 kr.

***

Udover vores legendariske vinkort samt vores tilpassede vinmenuer,
tilbyder vi naturligvis også ikke alkoholiske drikkevarer.
*

Gastrosafter fra Rebæl
Vi tilbyder saftmenuer til signaturmenuen
som alkoholfrit alternativ til vinmenuer.
Det er naturligvis også muligt at bestille enkelte glas af
75 kr. pr. glas.
*

Vi kan servere følgende smagsvarianter fra Rebæl:
Hyldeblomst, mynte, citron
Æble, kamille, citrontimian, lys eg
Citron, ingefær, honning
Fersken, hvid te, citronverbena
Stikkelsbær, hyldeblomst, grøn te, citronverbena
Æble, kamille, kardemomme
Hindbær, rabarber, vanilje, skovmærke
Kirsebær, blommer, røget eg
Rabarber, vanilje, roser
*

Herudover har vi altid mineralvand med og uden brus
samt diverse sodavand.

Mineralvand pr. flaske (0,75 l.) – 80 kr.
Alm. sodavand – 45 kr.
Kaffe og sødt – 95 kr.
*